Autor Zpráva
kolemjdouci2012
Profil *
Mám web kde mám bodový systém, a chtěl bych se zeptat jak udělat abych do sloupečku body udělal VALUE ($user['body'] + $body). Chtěl bych všem prostě přičíst x bodu ($body) ale nechci to dělat ručně.

Děkuji
Kajman
Profil
Chcete to opravdu do všech sloupců nebo přičíst konstantu do jednoho sloupce všem řádkům?
kolemjdouci2012
Profil *
Zkusím to zobrazit na Sreenu

Doufám že z toho to pochopíte
Kajman
Profil
update tabulka set user_body=user_body+50
Str4wberry
Profil
Doufám že z toho to pochopíte

No, šlo o to, že do názvu tématu jsi napsal do všech sloupců a dle obrázku to vypadá „do všech řádků daného sloupce“.

Mimochodem, nemáš tu náhodou BAN?
kolemjdouci2012
Profil *
Str4wberry:
Mimochodem, nemáš tu náhodou BAN?

Nevím o tom, pokud jó tak to napiš a už jsem nevlezu!


A když tak to přejmenujte na pochopitelnější název. (Vložení do všech řádků stejné VALUE)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: