| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Neznámý Profil * |
Zdravím, mám 2 dotazy:
//1
$date = strtotime('-1 day', $date);
$result = dibi::select('c.id as id, c.title, ci.incoming_users, ci.unique_incoming_users, [ci.order]')
->from('campaign c')->leftJoin('campaign_info ci')->on('c.id = ci.id_campaign AND ci.date = ' . $date)
->where('c.user_id = %i', $id)->orderBy('ci.incoming_users', 'DESC')->fetchAll();
//2
$date = strtotime('-1 day', $date);
$result = dibi::select('SUM([order]) as [order], SUM(unique_incoming_users) as unique_incoming_users, SUM([incoming_users]) as incoming_users')->from('campaign_info')
->where('user_id = %i AND date = %i', intval($id), $date)->fetch();Jeden záznam vezme všechny data a dá je do tabulky a druhý vypočítá celkové hodnty v poli. Problém je v tom, že mi nesedí hodnoty z tabulky se součtem. Nevíte někdo kde by mohl být problém? $date vrací stejné hodnoty i $id. Díky. |
||
| Tori Profil |
#2 · Zasláno: 5. 1. 2012, 18:31:45
Nepoužíváte pokaždé user_id z jiné tabulky? Poprvé z campaign, podruhé z campaign_info.
|
||
| Neznámý Profil * |
#3 · Zasláno: 5. 1. 2012, 21:41:05
To je v podstatě jedno, protože v obou případech je id stejné.
|
||
| Kajman Profil |
#4 · Zasláno: 6. 1. 2012, 09:33:02
Neznámý:
To vybírá (či sčítá) jiné řádky, nemáte tam stejné podmínky, tak se není čemu divit. |
||
| Neznámý Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 1. 2012, 13:49:31
Problém je v tom, že když jsem vzal první dotaz a přepsal na druhý tak to stejně nebylo správně.
|
||
| Kajman Profil |
#6 · Zasláno: 7. 1. 2012, 01:19:58
Neznámý:
„Problém je v tom, že když jsem vzal první dotaz a přepsal na druhý tak to stejně nebylo správně.“ S tím se dá souhlasit, problém je v tom, že jste to nepřepsal správně. V prvním dotaze hledáte kampaně uživatele. Ve druhém hledáte infa uživatele. Což nemusí zahrnout stejné řádky. |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0