Autor Zpráva
filda15
Profil *
Ahoj na stránkách mám tohleto: http://mike.treba.cz/prihlasovani-a-registrace-uzivatelu-pomoci-sessions/ samozřejmě propojené s datbází a potřeboval bych, aby se mi vypsal email aktuálně přihlášeného uživatele. Poraďte mi prosím jak na to...
martin1312
Profil
nato mozes pouzit SQL prikaz nieco ako: mysql_query( SELECT `email` FROM `uzivatele` WHERE `jmeno`='".addslashes($_SESSION['jmeno'])."');

PS: pisem to v stave polospanku, je mozne ze som sa preklepol.
filda15
Profil *
A kam to mám napsat?
shaggy
Profil
martin1312:
addslashes? Skutočne? Možno by bolo lepšie si naštudovať základy predtým, než budeš radiť ostatným ;-)

filda15:
A kam to mám napsat?
Žeby tam, kam píšeš ostatné dotazy na databázu? Máš vôbec niečo naprogramované?
filda15
Profil *
Myslel jsem do jakého souboru, nebo zda to musí být jen tam, kde se bude mail vypisovat??
shaggy
Profil
filda15:
A ako to máme my vedieť? Netušíme, ako je tvoja aplikácia napísaná.
filda15
Profil *
http://mike.treba.cz/prihlasovani-a-registrace-uzivatelu-pomoci-sessions/ vše je podle tohoto, jen propojeno s datbází jinak je kod stejný
martin1312
Profil
shaggy:
no som pisal, ze to pisom polospiaci, to tam samozrejme nema byt, kopiroval som to a iba upravil lebo som sa ponahlal a to som tam prehliadol :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: