Autor Zpráva
Monkeys
Profil *
Potrebujem vytiahnut online uzivatelov z tohto dotazu ale stale mi to vypisuje nulu.

$dotaz = mysql_query("SELECT count(*) FROM pocitadlo WHERE datum=DATE_FORMAT(NOW(),'%Y-%m-%d') AND cas='".(time()-180)."'");

Cas do tabulky zapisujem cez time() riadok int(10)

vdaka
M.


Oravujem sa takto:
$dotaz = mysql_query("SELECT count(*) FROM pocitadlo WHERE datum=DATE_FORMAT(NOW(),'%Y-%m-%d') AND cas >= '".(time()-180)."'");
Keeehi
Profil
Monkeys:
Hlavně že existují datové typy DATE, TIME a DATETIME viď.
Monkeys
Profil *
Keeehi:
To ja viem ze existuju

Stlpec datum mam v datovom type date ale cas som dal int preto lebo som nevedel ako spravit z datoveho formatu time 16:44:22 rozdiel 3 minut ?

M.
pcmanik
Profil
Monkeys:
WHERE cas > DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 3 MINUTE)

A na ukladanie dát používaj stĺpce k tomu určené.
Monkeys
Profil *
pcmanik:
Vdaka funguje ako ma stlpec som nahradil za time.
Nepoznal som funkciu DATE_SUB();

M.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: