Autor Zpráva
Taps
Profil
Zdravím, používám firebug a firephp a mám dotaz zda existuje nějaká možnost jak odesílat sql dotazy do konzole. Případně jestli máte nějaké zkušenosti s logováním SQL dotazů a jaký postup doporučujete

Děkuji
Kajman
Profil
Co použít dibi?
Taps
Profil
Kajman:
Dibi je skvělé řešení. Já bych však potřeboval nějaký nástroj či postup, který bych mohl uplatnit v již existujícím webovém projektu. Při použití dibi bych musel postupně přepisovat všechny sql dotaz což by bylo časově náročné.
Kajman
Profil
Myslím, že dotazy přepisovat nemusíte, jen musíte nahradit všechny volání mysql_query či něčeho obdobného jinou funkcí, která mimo spuštění dotazu zařídí i logování.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: