Autor Zpráva
RedMasterSK
Profil
Ahojte, mám problém s odosielaním údajov do databázy. Script by mal odoslať 'url' a 'nazov' ktoré zadám vo formuláry do databázi.
Databáza je urobená spravne, pretože z nej načíta ( po manuálnom pridaní cez PHPmyAdmin ). Zdrojový kód:
<?php
include "config.php";
session_start();
$_SESSION['user'] = FALSE;

$zoznam_videi = mysql_query('SELECT * FROM videa ORDER BY id DESC');
if(mysql_num_rows($zoznam_videi) > 0)
{
   while($row = mysql_fetch_array($zoznam_videi))
   {
   ?>
   <br><div id="nadpis"><h2><center><?=$row['nazov'];?></center></h2></div><br>
<iframe width="640" height="480" src="<?=$row['url'];?>" frameborder="0" allowfullscreen></iframe><br> 
   <?php
   }
}

if(($_SESSION['user'] == FALSE) && isset($_GET['login']))
{
?>
<?php
}

if(isset($_GET['pridat_video']))
{
if(isset($_POST['heslo']) && ($_POST['heslo'] == "/HesloPrePridanie/"))
{
$_SESSION['user'] = TRUE;

echo '<form method="post" action="videa.php?add">
      Meno na web: <br />
      <input type="text" name="nazov"><br />
      embed url z youtube:<br />
      <input type="text" name="url"><br />
      <input type="submit" value="Pridat video">
    
      </form>';
} else echo "Zle heslo";
}

if(isset($_GET['add']) && $_SESSION['user'] == TRUE) 
{
mysql_query('INSERT INTO videa (url, nazov) VALUES ("'.$_POST['url'].'", "'.$_POST['nazov'].'")');
?>
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=/videa.php"> 
<?php
}
?>
<br>
    Pridat:
    <form method="post" action="videa.php?pridat_video">
    <font color="red">Pre pridanie je potrebne sa prihlasit ! </font><br />
    Heslo <input type="text" name="heslo">
    <input type="submit" name="submit" value="Login">
    </form>

odkaz na stranku: http://redmaster-web.mzf.cz/videa.php
PS: script som nerobil ja, ale vyhotovili mi ho na mieru na inom fóre, ja som ho iba malinko upravil.
Virtus
Profil
Nikdy se nedostanete ke kódu pro uložení do databáze, protože:
<?php
include "config.php";
session_start();
$_SESSION['user'] = FALSE;
 
$zoznam_videi = mysql_query('SELECT * FROM videa ORDER BY id DESC');
if(mysql_num_rows($zoznam_videi) > 0)
{
   while($row = mysql_fetch_array($zoznam_videi))
   {
   ?>
   <br><div id="nadpis"><h2><center><?=$row['nazov'];?></center></h2></div><br>
<iframe width="640" height="480" src="<?=$row['url'];?>" frameborder="0" allowfullscreen></iframe><br> 
   <?php
   }
}
 
if(($_SESSION['user'] == FALSE) && isset($_GET['login']))
{
?>
<?php
}
 
if(isset($_GET['pridat_video']))
{
if(isset($_POST['heslo']) && ($_POST['heslo'] == "/HesloPrePridanie/"))
{
$_SESSION['user'] = TRUE;
 
echo '<form method="post" action="videa.php?add">
      Meno na web: <br />
      <input type="text" name="nazov"><br />
      embed url z youtube:<br />
      <input type="text" name="url"><br />
      <input type="submit" value="Pridat video">
    
      </form>';
} else echo "Zle heslo";
}
 
if(isset($_GET['add']) && $_SESSION['user'] == TRUE) 
{
mysql_query('INSERT INTO videa (url, nazov) VALUES ("'.$_POST['url'].'", "'.$_POST['nazov'].'")');
?>
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=/videa.php"> 
<?php
}
?>
<br>
    Pridat:
    <form method="post" action="videa.php?pridat_video">
    <font color="red">Pre pridanie je potrebne sa prihlasit ! </font><br />
    Heslo <input type="text" name="heslo">
    <input type="submit" name="submit" value="Login">
    </form>
"Přihlášený" zůstanete jen v tom jednom momentě, kdy jste zadal údaje pro přihlášení, při dalším reloadu stránky nebo jejím volání, už "přihlášený" nebudete, protože se opět přepíše $_SESSION['user'] na false
RedMasterSK
Profil
A ako to teda opravím ? Pretože tú autorizáciu tam chcem preto, aby nevkladal na stránku video hocikto.
Mohli by ste mi dať zdroják kde bude tá chyba opravená ?
Virtus
Profil
<?php
include "config.php";
session_start();
if(!isset($_SESSION['user'])){
    $_SESSION['user'] = FALSE;
}
 
Nejrychlejší možný způsob.
RedMasterSK
Profil
Ide to, veľmi pekne ďakujem
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.