Autor Zpráva
larakyn
Profil
Ahoj, potřeboval bych, aby mi to v databázi zjistilo, jestli ten uživatel, kterej tam přidal ten příspěvek, má hodnotu avatar = "1" a potom s tím následovně pracovat. Vůbec mi to nefunguje a nevím co s tím. Poradíte mi prosím? Děkuji :)

<h1>Komunikace</h1>
<?php
$vyp_kom = mysql_query("SELECT * FROM komunikace ORDER BY id DESC");
while($vy_kom = mysql_fetch_object($vyp_kom)){
    $nick_kom = $vy_kom->nick;
    $dat_kom = $vy_kom->datum;
    $kom_kom = $vy_kom->kom;
    $avat_kom = $vy_kom->av;
    $id_kom = $vy_kom->id;
    if($id_kom % 2){
        $bg_k = "255,255,255,0.5";
        $color = "black";
        $color2 = "white";
        $color3 = "black";
        $color4 = "black";
    }else{
        $bg_k = "0,0,0,0.9";
        $color = "white";
        $color2 = "white";
        $color3 = "white";
        $color4 = "white";
    }
    $uka_n_kom = ("SELECT * FROM uzivatele WHERE nick='$nick_kom';");
    while($uk_k_o = mysql_fetch_object($uka_n_kom)){
        $av_ko = $uk_k_o->avatar;
        if($av_ko == 1){
            $av_k_o = $nick_kom;
        }else{
            $av_k_o = "990823gvff";
        }
    }
    echo "
    <div class='kom' 
    style='background: rgba($bg_k);
    color: $color;'>
    <table>
    <tr>
        <td width='114'>
                <img src='avatary/$av_k_o.gif' width='90' style='border: 1px solid white;'>
        </td>
        <td width='380'>
            <div style='width: 380px;'>
            <div style='margin-right: 10px; font-weight: 900;'>
            <div style='float: left; color: #b00e0e; font-size: 16px;'>$nick_kom</div>
            <div style='float: right; color: $color2; font-size: 16px;'>$dat_kom</div>
            </div>
            <hr color='$color4' size='1' width='378'>
            <font color='$color3'><div align='justify' style='margin-right: 5px;'>$kom_kom</div></font>
            </div>
        </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    ";
}
grimword
Profil
Co ti to vypíše, když má uživatel nastavený avatar a co když nemá? Konkrétně ukaž jak se vypíše tento řádek:

<img src='avatary/$av_k_o.gif' width='90' style='border: 1px solid white;'>
larakyn
Profil
grimword,
Tam je právě ten problém. Ve zdrojáku v prohlížeči je pak src='avatary/.gif'
Fisir
Profil
Reaguji na larakyna:
Řádek 23: pravděpodobně chybí mysql_query (ale je zastaralé).
larakyn
Profil
Fisir, Uff :D Díky moc :D Vůbec jsem si toho nevšiml :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: