Autor Zpráva
Ameopro
Profil
Ahojte kde dělám chybu když dám toto a chci jen aby my vypsal data určená toho učtu a ne hromadně ?
potřebuji aby my vypsal z databáze kolonky Hodnost a pouze toho učtu co je připojen ne všech


<?php
include('config/config_login.php');

$result=mysql_query($sql);
$vysledek = mysql_query('SELECT username FROM login');
while ($row=Mysql_fetch_array($vysledek))
echo $row['hodnost'];

?>
lionel messi
Profil
<?php
include('config/config_login.php');

$result=mysql_query($sql);
$vysledek = mysql_query('SELECT username FROM login WHERE login = '". $login ."'');
while ($row=Mysql_fetch_array($vysledek))
echo $row['hodnost'];
 
?>
$login v mojom príklade je len vzor, nahraď svojou premennou nesúcou informácie o logine (vhodné je ešte pridať escapovanie).
Ameopro
Profil
vyskoušel jsem to ale nějak to nefunguje netušíš proč celá obrazovka pak zmyzne
lionel messi
Profil
Ameopro:
vyskoušel jsem to ale nějak to nefunguje netušíš proč celá obrazovka pak zmyzne
Netuším (viem, že zlyhá SQL dotaz, viem aj, prečo, ale netuším, ako presne ho upraviť), pretože mám k dispozícii málo informácii. Daj sem súbor config_login.php, resp. (ešte lepšie), napíš, v premennej s akým názvom máš uložený názov loginu.
Ameopro
Profil
<
<?php
include('config/config_login.php');
session_start();
$user_check=$_SESSION['username'];
 
$ses_sql=mysql_query("select username from login where username='$user_check' ");
 
$row=mysql_fetch_array($ses_sql);
 
$login_session=$row['username'];

if(!isset($login_session))
{
header("Location: user.php");
}
?
?>


<?php
$host="localhost"; // Host name
$username="jmeno"; // Mysql username
$password="heslo"; // Mysql password
$db_name="clients"; // Database name
mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");
?>

Config:
lionel messi
Profil
Ameopro:
1. Čo vypíše var_dump($_SESSION["username"]);? (Len pre istotu.)
2. Escapuj, čiže: $ses_sql=mysql_query("select username from login where username='". mysql_real_escape_string($user_check) . "' ");
3. Najzásadnejší bod: Máš ten výpis nejaký domotaný, skús to takto:
<?php
include('config/config_login.php');
session_start();
 
if(!isset($_SESSION["username"]))
{
header("Location: user.php");
}

$user_check=$_SESSION['username'];
 
$ses_sql=mysql_query("select username from login where username='". mysql_real_escape_string($user_check) . "' ");

while($row=mysql_fetch_array($ses_sql));
{
  echo $row["username"];
}
 
$login_session=$row['username'];

?>

Daj vedieť, či sa niečo zmenilo, toto by už malo vypisovať.
Ameopro
Profil
ted my to vypíše pod row username ale hosnost ne to musím přidat nahoru ne ?
where username='". mysql_real_escape_string($user_check) . "', hodnost");


a potom jen volám row['hodnost'] ne ???
lionel messi
Profil
Ameopro:
ted my to vypíše pod row username ale hosnost ne to musím přidat nahoru ne ?
where username='". mysql_real_escape_string($user_check) . "', hodnost");
Áno, ale do inej časti dotazu:
$ses_sql=mysql_query("select username, hodnost from login where username='". mysql_real_escape_string($user_check) . "' ");

a potom jen volám row['hodnost'] ne ???
Presne tak, ak máš ešte akékoľvek nejasnosti, daj vedieť. :-)
Ameopro
Profil
už to jde díky moc není na tebe nějaky kontakt třeba skype ? vím asi to je divné ale kdybych něco neveděl nebo nechápal tak či by si byl tak laskav a poradil ?
lionel messi
Profil
Ameopro:
díky moc není na tebe nějaky kontakt třeba skype ?
V profile mám mail, tam mi môžeš napísať, mám aj Facebook, bližšie info prosím do mailu, ak máš záujem, nech tu nevnášame šum.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0