Autor Zpráva
Ameopro
Profil
Ahoj prosím vás nevíte proč my nechce vypisovat všechny emaily do inputu ?

Script :
<?php
$host="localhost";
$user="1555";
$pass="1555";
$db="clients";
mysql_connect($host, $user, $pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($db) or die(mysql_error());

$result = mysql_query($sql);
$vysledek = mysql_query("SELECT * FROM clients");
while ($row=Mysql_fetch_array($vysledek))
$emails = "".$row['input_emailaddres'].",";

?>

<FORM action="email.php" method="POST">
<input type="text" name="email" value="">
<textarea name="text"><?php echo $emails;?></textarea>
<input type="submit" name="submit">
<FORM>
lionel messi
Profil
Ameopro:
proč my nechce vypisovat všechny emaily do inputu ?
Doplň:

$vysledek = mysql_query("SELECT * FROM clients") or die(mysql_error());

a zrejme sa dozvieš. Mimochodom, konštrukcia or die() je fuj, obzvlášť na ostrom serveri.

Samozrejme, problém je aj v cykle, viď juriad a Juraj Hajdúch.
juriad
Profil
Ameopro:
9. řádek je nějaký divný, nejspíš tam vůbec nepatří.
Před smyčku while přidej:
$emails = array();
a do smyčky (12. řádek nahraď); mimochodem máš tam překlep v názvu sloupce (address se píše s dvěma s):
$emails[] = $row['input_emailaddres'];
Výpis pak bude:
<?php echo implode(', ', $emails); ?>

A jak říká lionel messi, konstrukce „or die“ na server nepatří. Stejně jako funkce z rodiny mysql_* - viz varování v dokumentaci.
Juraj Hajdúch
Profil
1. Co znamená 9. řádek? O jaký SQL příkaz tam jde?
2. Všetky adresy vám nevypíše preto. lebo do premennej $emails vkladáte vždy len jednu adresu, tú ostatnú. Použite operátor '.=' a nie len '='.
3. BTW celý riadok 12 je pre prehľadnosť lepšie vložiť do zložených zátvoriek {...}.
4. Rodinu funkcií s prefixom mysql_* je odsúdená na zánik, prejdite radšej na mysqli_* alebo PDO a pod.
5. Nerozumiem, prečo chcete všetky adresy vložiť do <textarea>, ale to je už váš programátorský problém.
Ameopro
Profil
OK polepším se děkuji vám za pomoc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0