Autor Zpráva
BitaSk
Profil
Zdravím mám problém s PDO připojením. Vše jde ok, nastává problém pokud se snažím připojit podruhé uplně stejně. Příklad:
1. připojení probíhající na doméně "domenaA.com"
$db = new PDO("mysql:localhost=127.0.0.1;dbname=test", "test", "passTest", array(
                'lazy' => TRUE,
                PDO::MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND => "SET NAMES 'utf8'"
            ));

2. připojení probíhající na doméně "domenaB.com" probíhá pomocí iframe
a je uplně stejné
$db2 = new PDO("mysql:localhost=127.0.0.1;dbname=test", "test", "passTest", array(
                'lazy' => TRUE,
                PDO::MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND => "SET NAMES 'utf8'"
            ));

U druhého připojení dojde k chybě
Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user ...., neví prosím někdo jak to udělat, abych se takto připojit mohl ?
Keeehi
Profil
Velmi pravděpodobně tam máš špatně vyplněné přihlašovací údaje.
Joker
Profil
Keeehi:
To nevypadá, jestli má ty údaje dvakrát stejně a jednou mu to funguje.

Ale asi je možné, že server odmítne druhé připojení ze stejného místa, pokud to první je ještě přihlášené.
Davex
Profil
BitaSk:
Na domenaB to samostatně funguje? Jsou obě domény na stejném serveru?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0