Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tom-langer@seznam.cz Profil |
#1 · Zasláno: 1. 9. 2015, 14:05:53
Zdravím,
mám napsaný skript v MySQL, ale potřeboval bych ho "konvertovat" do MsSQL prostředí. Mohl by mi někdo pomoct s přeložením? Děkuji moc za jakoukoliv pomoc Kód: $link=mysqli_connect("server_name","user_name","pass","db_name"); if (!$link) { die('Nepodaøilo se pøipojit k MySQL serveru');} $row=mysqli_query($link,"SELECT * FROM plan order by id desc LIMIT 5"); while ($plan=mysqli_fetch_array($row)) { .............. |
||
lionel messi Profil |
tom-langer@seznam.cz:
„Mohl by mi někdo pomoct s přeložením?“ Otázka nanajvýš dvoch-troch minút hľadania v dokumentácii. :-) $link=mssql_connect("server_name","user_name","pass"); if (!$link) { die('Nepodaøilo se pøipojit k MySQL serveru');} mssql_select_db("db_name"); $row=mssql_query("SELECT * FROM plan ORDER BY id DESC LIMIT 5"); while ($plan=mssql_fetch_array($row)) { .............. |
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 1. 9. 2015, 16:08:17
lionel messi:
„Otázka nanajvýš dvoch-troch minút hľadania v dokumentácii. :-)“ Kdepak. Problém není ani tak zaměnit ty funkce, jako to, že MS-SQL a MySQL mají různé dialekty SQL. Například kód v [#2] nejspíš skončí chybou, protože MS-SQL nezná klauzuli LIMIT. Správně by to bylo: $row=mssql_query("SELECT TOP 5 * FROM plan ORDER BY id DESC"); Analogicky bude nutné zkontrolovat a případně přepsat i všechny ostatní SQL dotazy. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
tom-langer@seznam.cz Profil |
#4 · Zasláno: 4. 9. 2015, 08:15:06
Díky všem
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0