Autor Zpráva
Jim
Profil
Ahoj, tohle by podle me melo fungovat, ale nic to nevypise.. Diky!
<title>k</title>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
<body>
<?
echo "bldf";

$dbhost = "62.168.63.241";
$dbusername = "neco";
$dbpassword = "neco";
$db = "neco";


MySQL_pConnect("$dbhost","$dbusername","$dbpassword") or die(mysql_error());

//vybereme vsechny prvni sloupecky z prvni tabulky
$tabulka1 = MySQL_DB_Query("$db", "SELECT 1 FROM `1`") or die(mysql_error());

// projizdime prvni sloupecek v tabulce1
$i = 0;
while (list($neco) = mysql_fetch_array($tabulka1)) {
$neco = $tabulka1["1"];
echo $neco;

// vybereme z tabulky2 pouze takovy radek ktery ma sloupec 1 stejny jako tabulka2
$tabulka2 = MySQL_DB_Query("$db", "SELECT 2 FROM `2` WHERE 1 = '$neco'") or die(mysql_error());

// jestli se neco vybralo
$pocet = MySQL_Num_Rows($tabulka2);
echo $pocet."-";
if ($pocet != 0)
{
list($2b) = mysql_fetch_row($tabulka2);

$updt = MySQL_DB_Query("$db", "UPDATE 1 SET 3 = '$2b'") or die(mysql_error());
if ($updt) {
echo "Na řádku č. ".$i." bylo nastaveno 3 na ".$2b."<br>";
}

}

$i++;
}
?>
</body>
</html>
Hugo
Profil
Chyba je tady

list($2b) = mysql_fetch_row($tabulka2);

Název proměnné nesmí začínat číslicí!
Jim
Profil
Dík, teď mi to ale stejně nefunguje, v podstatě se to chová stejně jako kdyby se žádný sloupec nerovnal, což nní pravda!! Asi je tam ještě něco?
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>k</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
<body>
<?
echo "bldf";

$dbhost = "62.168.63.241";
$dbusername = "neco";
$dbpassword = "neco";
$db = "neco";


MySQL_pConnect("$dbhost","$dbusername","$dbpassword") or die(mysql_error());

//vybereme vsechny prvni sloupecky z prvni tabulky
$tabulka1 = MySQL_DB_Query("$db", "SELECT 1 FROM `1`") or die(mysql_error());

// projizdime prvni sloupecek v tabulce1
$i = 0;
while (list($neco) = mysql_fetch_array($tabulka1)) {
$neco = $tabulka1["1"];
echo $neco;

// vybereme z tabulky2 pouze takovy radek ktery ma sloupec 1 stejny jako tabulka2
$tabulka2 = MySQL_DB_Query("$db", "SELECT 2 FROM `2` WHERE 1 = '$neco'") or die(mysql_error());

// jestli se neco vybralo
$pocet = MySQL_Num_Rows($tabulka2);
echo $pocet."-";
if ($pocet != 0)
{
list($b2) = mysql_fetch_row($tabulka2);

$updt = MySQL_DB_Query("$db", "UPDATE 1 SET 3 = '$b2' WHERE 1 = '$neco'") or die(mysql_error());
if ($updt) {
echo "Na řádku č. ".$i." bylo nastaveno 3 na ".$b2."<br>";
}

}

$i++;
}
?>
</body>
</html>
Martin
Profil
přečetl jsem si jen začátek, ale zkus místo

while (list($neco) = mysql_fetch_array($tabulka1)) {
$neco = $tabulka1["1"];
echo $neco;

napsat jen
while (list($neco) = mysql_fetch_array($tabulka1)) {
echo $neco;
Hugo
Profil
Zkus dát za ten sql dotaz
print mysql_error();

třeba ti to něco napoví.
Jim
Profil
Změnil jsem to a plive mi to tohle:
http://www.server-baby.cz/wertrik/wertr3.php
Kikju
Profil
ale.. tam ako je MySQL_pConnect nemalo by byť len MySQL_Connect(... ???
1ang054
Profil *
nemusi, MySQL_pConnect je validni prikaz a chova se samozrejme jinak nez MySQL_Connect...
zkusil bych este zmenit nazvy tech TABLE ..
a "$tabulka2 = MySQL_DB_Query("$db", "SELECT 2 FROM `2` WHERE 1 = '$neco'") or die(mysql_error());" tohle ti nemuze fungovat, vzdyt tam mas WHERE 1="$neco" a 1 se pokud vim nikdy rovnat "$neco" nebude :o)
tiso
Profil
1ang054 - to bolo aktuálne pred 1,5 rokom... lock.
Kajman_
Profil *
Názvy sloupečků a tabulek obalte vždy `
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.