Autor Zpráva
JackS
Profil *
Zdravím,

rád bych se zeptal, mám v databázi záznam, kde mám ve sloupečku id_str záznamy, které mají prefix "gal_" + ID galerie a chtěl jsem se zeptat, je možné je nějak spojovat s tabulkou galerie, kde mám záznamy ID jen jako Integer?

Díky moc
Dan Charousek
Profil
JackS:
Asi by bylo lepší tam mít jen ta IDčka, ale toto ti nefunguje?
...
ON t1.id_str = CONCAT('gal_', galerie.id)
...
Monkeys
Profil *
JackS:

skorej takto si myslim

ON t1.ID= REPLACE(t2.stlpec, 'gal_', '') ...

M.
Taps
Profil
Replace se pouziva na nahrazeni nikoliv na spojovani

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: