Autor Zpráva
robbie
Profil *
Zdravím,
chtěl jsem se laicky optat, pokud do databáze budu zadávat pomocí formuláře např u lidí věk, je pak možné z databaze získat např. 3 nejstařší osoby?
Existuje na to nějaký filter?

Je možné do databáze MySql vkládat fotky přes formulář?
Děkuji za odpověď.
Taps
Profil
robbie:
ano, je to možné pomocí seřazení a následní podmínky.
Keeehi
Profil
robbie:
Je možné do databáze MySql vkládat fotky přes formulář?
Je, ale nedoporučoval bych to. Je lepší si fotky držet na disku a do databáze jen uložit cestu k nim.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: