Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pogg Profil |
Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně mysql a jejího zpomalení, které ovlivňuje chod www stránky. Příkazem: SHOW STATUS WHERE variable_name LIKE "Threads_%" OR variable_name = "Connections" Connections 64082 Threads_cached 5 Threads_connected 3 Threads_created 247 Threads_running 2 Sledoval jsem během dne pomocí tohoto příkazu jak se pohybuje Threads_created a nepravidelně rostlo. Nakonec Threads_created dosahne třeba 1000 a pak už se na stránku skoro nedá dostat a úplně to zpomalí www. Musím pak nakonec restartovat mysql aby vše zase fungovalo a celé se to pak opakuje. V jednu chvíli není na stránce více jak 10 uživatelů. Mohl by mi někdo poradit, co způsobuje nárůst Threads_created a jak docílit, aby nedosahovalo takových vysokých hodnot? Děkuji |
||
Davex Profil |
pogg:
„Nakonec Threads_created dosahne třeba 1000 a pak už se na stránku skoro nedá dostat a úplně to zpomalí w>ww.“ Vzhledem k hodnotě Connections to není tak špatné, aby to způsobovalo zpomalení webu.
„Mohl by mi někdo poradit, co způsobuje nárůst Threads_created“ Na to asi dokáže nejlépe odpovědět dokumentace: MySQL threads. „jak docílit, aby nedosahovalo takových vysokých hodnot?“ Pokud chceš růst hodnoty Threads_created snížit, tak můžeš zkusit v konfiguraci MySQL zvýšit hodnotu thread_cache_size .
|
||
Časová prodleva: 8 let
|
0