Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Lukáš66666 Profil |
#1 · Zasláno: 1. 11. 2016, 15:06:54
Zdravím, nedaří se mi připojit k databázovému serveru pomocí funkce mysqli_connect(). Skript mám u Wedosu a nikdy jsem tam s tím neměl žádný problém až do dnes.
Mám tam teď na zkoušku tento skript. <?php $link = mysqli_connect( DB_HOST , DB_USER , DB_PASS , DB_DB ); if ( !$link ) { echo "<br />Error: Unable to connect to MySQL." . PHP_EOL; echo "<br />Debugging errno: " . mysqli_connect_errno() . PHP_EOL; echo "<br />Debugging error: " . mysqli_connect_error() . PHP_EOL; exit; } ?> Ale pokaždé vypíše tuto chybovou zprávu. Warning: mysqli_connect(): (HY000/2002): No such file or directory in /cestaksouboru/index.php on line XX. Error: Unable to connect to MySQL. Debugging errno: 2002 Debugging error: No such file or directory Nevěděl by zde někdo čím to může být? |
||
Lukáš66666 Profil |
#2 · Zasláno: 1. 11. 2016, 16:50:03
Tak jsem nakonec zjistil, že chyba byla v úplně v něčem jiném.
Otevřel jsem si soubor config.php ve kterém jsem upravil údaje pro připojení a jen jsem je vždy přenesl přes ftp a potvrdil přepsání původního souboru. To se ve skutečnosti vůbec nestalo a soubor config.php stále zůstaval ve stejném stavu jako před úpravou. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0