Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tomas2245 Profil |
Zdravím, mám tento kód ktorý momentálne funguje tak, že keď niečo napíšem do inputu tak na základe toho slova ( '%$q%' ) to bude hľadať v databázy:
Ale, ja by som ešte potreboval aby to hľadalo nie len na základe vypísaného slova ale aj pomocou value z checkboxu čiže ak by som zaškrtol checkbox s hodnotou 2017 tak nájde všetky riadky s hodnotou slova '%$q%' ktoré majú hodnotu z checkboxu napr. '%$ch%' vedel by mi niekto pomôcť ako to aplikovať do toho môjho kódu? Ďakujem <script type="text/javascript"> $(function(){ $(".hladajinput").keyup(function() { var searchid = $(this).val(); var dataString = 'search='+ searchid; if(searchid!='') { $.ajax({ type: "POST", url: "hladaj.php", data: dataString, cache: false, success: function(html) { $("#result").html(html).show(); } }); }return false; }); }); </script> $q = mysqli_real_escape_string($pripoj,$_POST['search']); $dotaz = mysqli_query($pripoj,"SELECT * FROM tabulka WHERE (CONCAT(meno,' ',priezvisko) LIKE '%$q%')"); <input type="text" name="" class="hladajinput" id="searchid"> <input type="checkbox" class="hladajinput" id="rok" value="2016"> <input type="checkbox" class="hladajinput" id="rok" value="2017"> |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0