Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MikeO Profil |
#1 · Zasláno: 19. 1. 2019, 17:43:03
Mám problém s importem velmi jednoduchého textového souboru stávajícího ze tří sloupců do tabulky v mysql. Data jsem převedl i do formátu csv, ale taktéž mi nejdou importovat. Formát dat v csv souboru je následující: "hodnota1","hodnota2",hodnota3"
Pakliže se rozhodnu jako uživatel v phpmyadmin o import, výsledek skončí s touhle hláškou: Nepodařilo se načíst žádná data k importu. Buďto nebyl odeslán žádný soubor, nebo jeho velikost překročila velikost povolenou v nastavení PHP. Viz FAQ 1.16. Pomocí příkazu mysqlimport: mysqlimport -u root -p -h localhost --fields-enclosed-by=" --fields-terminated-by=, databaze tabulka.csv se taktéž nic neděje a skončím takhle >_ a data naimportována nebyla. Tabulka tabulka je v databazi vytvořena a je s prvním sloupcem id jako AUTO_INCREMENT a třemi dalšími: hodnota1, hodnota2, hodnota3, vše typy VARCHAR. Import jsem zkoušel i bez sloupce id v mysql tabulce. V nastavení mám: file_uploads On, upload_max_filesize 2M. Můj soubor je větší, ale rozdělil jsem jej na menší, konfiguraci jsem neměnil. A už mi dochází inspirace, kde je problém. |
||
TomášK. Profil * |
#2 · Zasláno: 20. 1. 2019, 00:32:12
Máš ošetřené uvozovky? Nečeká to jen na ukončení příkazu?
mysqlimport -u root -p -h localhost --fields-enclosed-by='"' --fields-terminated-by=, |
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
0