Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
peter_r Profil |
#1 · Zasláno: 10. 6. 2019, 09:50:44
prosím o pomoc, neviem nájsť chybu
$matrace = Db::queryAll(' SELECT * FROM matrace ORDER BY matrace_id DESC '); foreach ($matrace as $u) { echo("<tr><td class='kol'>".htmlspecialchars($u['kolekcia'])."</td>"); echo("<td><a href=\"list.php?mat_id=".$u['matrace_id']."\">".htmlspecialchars($u['nazov'])."</a><strong> ".htmlspecialchars($u['tvrdost'])."</strong><font color=red> ".htmlspecialchars($u['kolekcia2'])."</td></tr>"); } tu mi vypisuje všetky záznamy z tabuľky. v prvom echu vložím odkaz na konkrétnu vybranú kolekciu a to takto: <a href=\"listc.php?col_id=".$u['kolekcia']."\">".htmlspecialchars($u['kolekcia'])."</a> čiže mi otvorí nový súbor listc.php kde col_id je určitá textová hodnota podľa predošlého kódu, tu je kód: $matrace = Db::queryAll(' SELECT * FROM matrace WHERE kolekcia=' .intval($_GET["col_id"]) ); echo("<table width='auto' border='0'><tbody>"); foreach ($matrace as $u) { echo("<tr><td class='kol'>".htmlspecialchars($u['kolekcia'])."</td>"); echo("<td><a href=\"list.php?mat_id=".$u['matrace_id']."\">".htmlspecialchars($u['nazov'])."</a><strong> ".htmlspecialchars($u['tvrdost'])."</strong><strong><font color=red> ".htmlspecialchars($u['kolekcia2'])."</strong></td></tr>"); } echo("</tbody></table>"); Problém je že mi aj tak vypíše všetky záznamy, nie len tie, v ktorých je v stĺpci kolekcia daný výraz. Prosím o radu kde mám chybu. Ďakujem veľmi pekne. |
||
Kajman Profil |
#2 · Zasláno: 10. 6. 2019, 10:03:50
Sloupeček kolekcia je číselného typu?
|
||
peter_r Profil |
#3 · Zasláno: 10. 6. 2019, 10:14:33
Kajman:
nie, text .... |
||
Kajman Profil |
Pak nedává smyl převádění textu na číslo
'... WHERE kolekcia=' .intval($_GET["col_id"]) Zkuste použít escapovaní pro stringy. |
||
peter_r Profil |
#5 · Zasláno: 10. 6. 2019, 10:28:55
jaaaj to je moc na mňa ...
|
||
Časová prodleva: 6 let
|
0