Autor Zpráva
unlucky
Profil
date_default_timezone_set('Europe/Prague');
mysql_query("SET GLOBAL time_zone = 'Europe/Prague'");

Nevíte proč když je 22:00 a vložím query jako 10 hod ráno? Když odstraním GLOBAL, tak to vloží správně
iamsteve03
Profil
unlucky:
Chcete-li zjistit, na jakou hodnotu jsou nastaveny:

SELECT @@global.time_zone;
Chcete-li pro něj nastavit hodnotu, použijte jednu z následujících možností:

SET GLOBAL time_zone = '+8:00';
SET GLOBAL time_zone = 'Evropa/Helsinki';
SET @@global.time_zone = '+00:00';
(Použití pojmenovaných časových pásem jako „Evropa/Helsinki“ znamená, že musíte mít správně vyplněnou tabulku časových pásem.)

Mějte na paměti, že +02:00 je posun. Evropa/Berlín je časové pásmo (které má dva posuny) a CEST je čas, který odpovídá konkrétnímu posunu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0