Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
errr Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 5. 2023, 18:34:35
Ahoj, zapnul jsem xampp a když chci mysql tak mi to napíše toto:
Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded in C:\xampp\phpMyAdmin\libraries\classes\ErrorHandler.php on line 191 Nevíte co s tím? v php.ini jsem musel nastavit toto: max_execution_time=0, ale mysql pořád nefunguje. |
||
errr Profil * |
#2 · Zasláno: 6. 5. 2023, 19:43:44
teď se mi zobrazilo toto:
MySQL hlásí: Dokumentace Nepodařilo se připojit: chybné nastavení. mysqli::real_connect(): (HY000/2002): Nemohlo být vytvořeno žádné připojení, protože cílový počítač je aktivně odmítl Nepodařilo se připojit jako controluser, který je nadefinován v nastaveních. mysqli::real_connect(): (HY000/2002): Nemohlo být vytvořeno žádné připojení, protože cílový počítač je aktivně odmítl phpMyAdmin se pokusil připojit k MySQL serveru, a ten odmítl připojení. Zkontrolujte název serveru, uživatelské jméno a heslo v souboru config.inc.php a ujistěte se, že jsou totožné s těmi, které máte od administrátora MySQL serveru. |
||
Andrej.B Profil |
#3 · Zasláno: 6. 5. 2023, 20:27:47
$cfg['Servers'][$i]['host'] = '127.0.0.1'; ak mate prazdnu alebo localhost v subore config.inc.php
PS: vyskusajte adminer, much better |
||
errr Profil * |
Andrej.B:
mám tam tu hodnotu. Tímto to tedy neni :-( jak se tam doinstaluje ten adminer? Po nějaké době se mi mysql samo vypne a vypíše se toto: Error: MySQL shutdown unexpectedly. 20:56:56 [mysql] This may be due to a blocked port, missing dependencies, 20:56:56 [mysql] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method. 20:56:56 [mysql] Press the Logs button to view error logs and check 20:56:56 [mysql] the Windows Event Viewer for more clues 20:56:56 [mysql] If you need more help, copy and post this 20:56:56 [mysql] entire log window on the forums Chyba SQL dotaz: Kopírovat DokumentaceUpravit Upravit SELECT `CHARACTER_SET_NAME` AS `Charset`, `DEFAULT_COLLATE_NAME` AS `Default collation`, `DESCRIPTION` AS `Description`, `MAXLEN` AS `Maxlen` FROM `information_schema`.`CHARACTER_SETS` MySQL hlásí: Dokumentace #2006 - MySQL server has gone away Otevřít nové okno phpMyAdmina Nepodařilo se nastavit nakonfigurované kódování pro připojení! Asi je něco s kódováním: Nepodařilo se nastavit nakonfigurované kódování pro připojení! mysqli::real_connect(): (HY000/2002): Nemohlo být vytvořeno žádné připojení, protože cílový počítač je aktivně odmítl posledníí beru zpět protože se my mysql sám vypnul |
||
errr Profil * |
#5 · Zasláno: 7. 5. 2023, 00:02:35
Nepodařilo se nastavit nakonfigurované kódování pro připojení!
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
errr Profil * |
#6 · Zasláno: 9. 5. 2023, 23:24:45
hm... po restartu PC to šlo, ale ted mám zase problém s portem... kašlu na to... nainstaloval jsem mamp a zatím to jde. Snad to puujde i po dalším spuštění...
|
||
Časová prodleva: 2 roky
|
0