Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
REPLACE INTO `reality` (id, special_id, nazev, druh, typ, atraktivita, exkluzivita, popis, lokalita, adresa, cena, vlastnictvi, typ_domu, poplatky, zarizenost, mistnost, patro, topeni, social_zar, sklep, garaz, telefon, parkovani, stav, voda, plyn, elektrina, kanalizace, plocha, zastavba, zahrada, uzitna, id_image1, image1, id_image2, image2, id_image3, image3, makler_id, cekajici, pristupy, tstampCreated) VALUES ('698', 'Nab_00047', '8 kanceláří, 120m2, P8 - nejake', 'Nebytový prostor', 'Pronájem', '0', '0', 'kanceláře po částečné rekonstrukci v 5.patře cihlového domu s výtahem, okna z části do dvora, z části do ulice, podlahy zátěžové koberce, 2x sociální zařízení, kuchyňka, v domě tel.ústředna - počet linek dle potřeby, výtah, možno pronajmout garáž ve vnitrobloku, M I.P.Pavlova 5 minut chůze ', 'Praha 8', 'Nové Město, Zitna', '250', 'osobní', 'neuv', '0', 'nezařízeno', 'NULL', '5. patro', 'NULL', 'neuv', 'neuv', 'neuv', 'ano', 'neuv', 'dobrý', 'ano', 'neuv', 'ano', 'ano', '120', '0', 'neuv', '120', 'NULL', 'Neni_k_disp', 'NULL', 'Neni_k_disp', 'NULL', 'Neni_k_disp', '0', '0', '0', '2002-03-25 00:00:00');
1064: You have an error in your SQL syntax near '; ' at line 1

Zadavam pres php script
PHPadmin mi to sezere v pohode, na localhostu mi scipt zadnou chybu nehazel. Hodil jsem to na jinej server a je tu problem...bohuzel ja ho nevidim nikde
Kajman_
Profil *
Není to tím středníkem? Občas ho mysql_query nemá rádo.
Anonymní
Profil *
Kdo by to byl rekl do toho stredniku :) Diky...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0