Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
oXo Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 2. 2006, 22:58:06
to jsem nasel (je to USER), ale ja vlastne asi nechci menit heslo pro root, to me funguje jinak bych se tam asi nezalogoval
ted zkusim pridat uzivatele |
||
oXo Profil * |
#2 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:06:32
tak bohuzel, zadam noveho uzivatele, ktery ma stejne zasifrovane heslo jako root, ale taky nelze prihlasit :(
|
||
jozob Profil |
#3 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:11:22
oXo
Tiež som mal podobné problémy. Ale už si nepamätám presne ako som to riešil, ale asi jedno z dvoch možností: 1.) nastaviť meno aj heslo root, v phpmyadmin zvoliť http autentifikáciu a nakoniec pri prihlásení dať len prázdne polia (len enter) 2.) nastaviť pre roota prázdne heslo a skúsiť sa prihlásiť rovnako, ako v prvom prípade Posledné riešenie by možno bolo nainštalovať nižšiu verziu MySQL, tá by nemala mať problémy s autentifikačným protokolom... |
||
oXo Profil * |
#4 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:24:15
no zajimave je ze kdyz odmazu heslo z roota (kdyz ho vylistuju tak tam neni) tak mi pripojeni na konzoli na to puvodni heslo funguje
|
||
oXo Profil * |
#5 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:30:23
Na zkousku jsem si tam nahral nejakej PHP kod a je zajimave ze ignoruje prihlasovaci jmeno a heslo
<? $se = "localhost"; $db = "test"; $db_name = "test"; $us = "pokus"; $pa = "qaw"; @$s = mysql_connect($se,$us,$pa); mysql_select_db("$db"); $result = mysql_query("select * from text;"); while ($row = @mysql_fetch_array($result)): echo "<tr>"; echo "<td>$row[text]</td>"; echo "</tr>"; endwhile; ?> vygeneruje chybovou hlasku: Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\www\adresar\index.php on line 9 |
||
jozob Profil |
#6 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:35:54
oXo
To robí obyčajne vtedy, ak zadáš neexistujúceho používateľa (tuším)... Keď sa v skripte prihlasuješ do DB ako root, ide to v pohode? |
||
oXo Profil * |
#7 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:39:44
ne, ta sama hlaska,
ja to zkousel s tim pokus jen jestli to udela neco jineho |
||
jozob Profil |
#8 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:42:06 · Upravil/a: jozob
oXo
No ako som hovoril, podobné problémy som mal aj ja. Ale už si nepamätám ich riešenie. Ale jedná vec pomáha určite: PRECHOD NA LINUX :-), od vtedy som nemal žiadne problémy :-) |
||
oXo Profil * |
#9 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:42:10
zkusim dat mysql 3.xx jestli bude zmena :(
|
||
oXo Profil * |
#10 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:42:48
beru si notebook na weekend a chtel jsem neco dodelat
|
||
jozob Profil |
#11 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:43:41
oXo
"zkusim dat mysql 3.xx jestli bude zmena :(" To by malo pomôcť - pokiaľ si dobre pamätám, problémy s phpmyadminom som začal mať po upgrade z mysql 3 na 4. |
||
oXo Profil * |
#12 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:53:39
dal jsem 3.xx a primo z php to jede, ale z phpmyadmina ne :(
|
||
jozob Profil |
#13 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:54:25
oXo
Keď to už ide normalne v PHP skripte, phpmyadmina stačí len nastaviť... |
||
oXo Profil * |
#14 · Zasláno: 9. 2. 2006, 23:56:30
huraa uz to jede i z phpmyadmina, ale nevim proc
zadal jsem uzivatele martin/martin a ted jsem to zmenil i v polozce 'controluser' a 'controlpass' v config.ic.php a jede to i z phpmyadmina dekuji za trpelivost, pokud se mi neco povede rozchodit dam sem jen info pro ostatni |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0