Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je nějaký problém při tvorbě tabulky s českými znaky v názvech sloupců, což by pak usnadnilo výpis v html stránce.
Doporučuje se nepoužívat diaktiritiku - může tedy dojít k nějaké chybě při následných dotazech kvůli kódování nebo podobně?
Díky
WanTo
Profil
což by pak usnadnilo výpis v html stránce
Jak by ho to usnadnilo?
Anonymní
Profil *
Usnadnilo by to automatizací v php skriptu...název sloupce se dá sql dotazem zjistit a nemusel bych ručně doplnovat všechny názvy s diakritikou ;)
Ale zatím tedy nevím zda to použít nebo ne...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.