Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Rob Profil |
#1 · Zasláno: 4. 3. 2006, 17:26:45
Takže: Potřebuji exportovat tři tabulky z phpMyAdmina 2.6.0-pl3 (WZ) na ůj hosting = phpMyAdmin 2.8.0 beta1. Je podle mě pitomost za každou cenu mít to nejnovější, ale zároveň to chápu. Při exportu mám utf-8, při importu taky. Když to exportuju a pakimportuju v sql, tak mi to dává špatné kódování. Když se o to pokusím v ZIPu, tak mi to vypíše "Chyba v ZIP archívu: Compressed size is not equal with the value in header information." Pokud to zkusím v GZIPu, tak mi to ukáže nějakou chybmou syntaxi nebo co.
Poraď te mi, prosím, jak to mám exportovat. utf-8 tam, dokonce i při přihlašování mám utf a připojení k databázi.... prostě kódování sedí, ale hází to tam pořád ty poblblý otazníky. Už nad tím trávím asi tři hodiny a pořád to nejde. Proč??!! |
||
medden Profil * |
#2 · Zasláno: 5. 3. 2006, 18:44:11
Predpokladám, že sql je uložené v súbore. Je ten v utf-8? Inak neviem, kde by mohol byť problém...
|
||
Marty Profil |
#3 · Zasláno: 5. 3. 2006, 20:04:51
Nemáš nastavený kódování porovnávání na něco jiného než utf-8?
|
||
Rob Profil |
#4 · Zasláno: 5. 3. 2006, 21:17:01
Já to už vyřešil. Byla to databáze uživatelů, takže tam šlo jenom o jména, navíc tam jsou uživatelé z celého světa, takže jsem to po dohodě převedl všechno na tvary bez háčků a čárek. Tím se to vyřešilo a navíc to v té mezinárodní účasti vypadá stylověji. Ale máte pravdu, takže děkuji za radu do budoucna!!
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0