Autor Zpráva
a
Profil *
lidi při vypisu
co když
$a="Pompei***+";
WHERE `hotel`='$a

ono mi to neveme hvězdičky nebo + aspon si to myslim někdy to nemuže najit ten samy hotel : - / je to možné? ale zřejmě stím + mi to nepracuje
a
Profil *
chypí tam aspostrov za $a ale to není problem já ho tam zapoměl tedka napsat. co stím +? je to možné že ho to neveme?
Leo
Profil
A mate v databazi retezec

Pompei***+

? Leo
a
Profil *
spíše to vypadá že mi to + ani nezapíše do db : - /
a
Profil *
není tam to + ono to + tam nezapíše
Leo
Profil
Vubec nechapu... Leo
a
Profil *
ja to okouknu to + se někde prostě ztratí : - / a nezapíše se do db vždyt where musí pracovat se všemi znaky ne? i se znaménky + přeci
Leo
Profil
Ale o zapisu jste nic nepsal, ani kod neposlal, boze to je prace provdat dceru, Leo
zimmi
Profil
a: Doporučuji používat tečky a čárky, možná potom pomocníci pochopí váš problém a logickou stavbu věty.
a
Profil *
když to zhrnu

na co jsem přišel? že se mi nezapíše do db "+" nevím proč
a
Profil *
okuknu kod na zapsani ikdyž nevim kde by se to + ztratilo přitom jinde mi to zapíše i stím +
juneau
Profil
Jednou sem vlozit kod, ktery vklada data do tabulky by bylo uzitecnejsi nez 10x vzdychnout nad tim, ze to nejde. Z toho prvniho mohou odbornici usoudit, kde je problem, tim druhym akorat odborniky odradite.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.