| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| milbr Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 5. 2006, 22:17:44
Dobrý večer,
prosím vás o radu, vytvořil jsem si na svém localhost databázi. Jakým způsobem ji celou přenesu ke svému pokytovateli hostingu. Nechce se mi znovu vkládat data. Musím mít zpřístupněno procházení adresářů? Děkuji moc za radu. S pozdravem Milan |
||
| Kajman_ Profil * |
#2 · Zasláno: 14. 5. 2006, 22:27:54
Těžko říct, když neprozradíte, jaká je to databáze.
|
||
| koudi Profil |
#3 · Zasláno: 14. 5. 2006, 22:31:56
Proč adresáře?? Jestli se jedná o mysql (jakože asi jo), otevři si phpmyadmina, dej export a na hostingu je taky vždycky phpmyadmin nebo něco podobnýho - prostě načíst soubor a jeto.
|
||
| Tomik Profil |
#4 · Zasláno: 14. 5. 2006, 22:33:21
Je myšleno přenos dat nebo opravdu databáze? Protože to IMHO nelze. Možná lze vytvořit kopii, s nastaveními a daty, která jsou stejná jako originál na localhostu, ale IMHO přenos jako takový by byla velmi složitá operace.
|
||
| Oswald Profil |
#5 · Zasláno: 14. 5. 2006, 22:35:53 · Upravil/a: Oswald
Pokud se jedná o MySQL a můžeš se k ní připojit z venku, tak nejjednodušeji pomocí příkazové řádky.
Export: mysqldump --add-drop-table --host=localhost --user=root nazev_databaze > vysledny_soubor.sql Přihlášení ke vzdálené databázi: mysql -h mysql.example.com -u uzivatelske_jmeno -p Import do vzdálené databáze: source vysledny_soubor.sql Na windows bude nejspíš nutné udat celou cestu k programům mysql a mysqldump. Jde to taky např. přes PHPMyAdmin, který tam bude téměř jistě k dispozici, ale tam je trochu problém při hodně velkých souborech. |
||
| milbr Profil * |
#6 · Zasláno: 14. 5. 2006, 22:57:54
Dobrý večer,
jedná se mi o MySQL. Moc vám děkuji za odpovědi a hned to vyzkouším. S pozdravem Milan |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0