| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Darth Profil |
#1 · Zasláno: 5. 6. 2006, 17:15:57
Dobrý den,
chci se zeptat.Používám databázi serveru webzdarma.Připojení k němu mi funguje.MySQL_Connect vrací hodnotu true.Problém je v tom,že když chci zapsat něco do tabulky ,tak funkce MySQL_Query vrátí false. Tady je script: <? if ($Jmeno!="" && $Heslo!=""): $spojeni=MySQL_Connect("mysql.wz.cz","sili","heslo"); switch ($spojeni): case false: echo "Spojení se nezdařilo"; break; endswitch; $vysledek = MySQL_Query("insert into SILI values(0, '$Jmeno','$Heslo')",$spojeni); switch ($vysledek): case false: echo "Nelze zapsat"; break; case true: Header("Location: http://www.wz.cz"); continue; endswitch; else: echo "Nezadali jste potřebné informace!"; endif; ?> //SILI=tabulka,sili=databáze a jméno,tabulka má hodnoty Jmeno a Heslo Za odpověď děkuji Darth |
||
| koudi Profil |
#2 · Zasláno: 5. 6. 2006, 17:20:52
Tak máš asi blbě dotaz. Nech si vypsat mysql error
|
||
| Darth Profil |
#3 · Zasláno: 5. 6. 2006, 18:02:11
Mno dotaz jsem ozkousel primo v rucnim vkladani do databaze a tam dotaz normalne fungoval:( jinak odesilam metodou POST
|
||
| Darth Profil |
#4 · Zasláno: 5. 6. 2006, 18:34:16
Column count doesn't match value count at row 1
toto vypsal MySQL_Error |
||
| Darth Profil |
#5 · Zasláno: 5. 6. 2006, 19:19:09
Tak už vyřešeno děkuji...Po 7 hodinách jsem to dotvořil.Pro případ,že někdo bude mít podobný dotaz a nebude vědět jak na to, tak sem hodím kompletní skript:)
<? if ($Jmeno!="" && $Heslo!=""): $spojeni=MySQL_Connect("mysql.wz.cz","jmeno","heslo"); switch ($spojeni): case false: echo "Spojení se nezdařilo"; break; endswitch; mysql_select_db("sili", $spojeni); $vysledek=mysql_query ("insert into SILI (Jmeno, Heslo) values ('".$_POST["Jmeno"]."', '".$_POST["Heslo"]."');", $spojeni); switch ($vysledek): case false: echo "Nelze zapsat"; break; case true: echo "vykonano"; continue; endswitch; else: echo "Nezadali jste potrebne informace!"; endif; ?> |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0