Autor Zpráva
<>
Profil *
.
.
.
$adresar_vybr=adresar;
$dir = OpenDir($adresar_vybr);
$pole_souboru = Array();
while ($polozka = ReadDir($dir)){
if ($polozka!="." && $polozka!=".."){
if(Is_Dir($adresar_vybr."/".$polozka)){
echo'<tr><td class="submenubunka"><a href=a.php?id=b&amp;c='.$polozka.'>'.$polozka.'</a></td></tr>';
};};};
.
.
.

Timto skriptem si vypišu všechny adresáře ve složce adresar, která je na webu. A mam problem ten, když je název adresaře na webu uložen s českými znaky, tak mě to vypiše klasický kosočtverec s otazníkem. Diky za rady
Hugo
Profil
Proc to sem davas dvakrat? Navic tento dotaz nema s db nic spolecneho.
<>
Profil *
Ja vim omlouvám se všem. Vzniklo to chybou mezi klávesnicí a židlou :-))).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.