Autor Zpráva
mefisto
Profil
Dobry den
Potřeboval bych pomoct s extrahováním dat z MySql v BLOB pomocí PHP všude jsem našel jak extrahovat obrázky, ale já bych potřeboval soubory typu *.exe
Kajman_
Profil *
Jediný rozdíl bude asi v http hlaviččce, kterou budete odesílat. Dolování dat z db bude stejné.
Hugo
Profil
Osobně preferuji ukládat do db pouze cestu k souboru a soubor mít uložený na disku. Ušetří to spoustu problémů.
temistokles
Profil
súhlas s Hugom, tiež som si kedysi nedal povedať a server pri mojich nikdy nekončiacich dotazoch na DB umieral, ak môžeš, ukladaj si súbory na disk a nie do databázy.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.