Autor Zpráva
J4cker
Profil
Když mi po zadání parametrů vypíše deset údajů a já potřebuji pouze dejme tomu 3.
Nevím jak se správně zeptat proto příklad.

Mám A chci dostat
1 1
2 2
3 3
4
5

Bude to závislé na datumu a času, čili když někdo napíše, tak ať je to pořád 1,2,3 a 1 = poslední napsání.

Doufám že je to aspoň trochu srozumitelný dotaz a předem díky za pomoc.

BTW: asi se vrhnu do podrobného studování SQL =D
BaTeCzKo
Profil
Takhle?

SELECT * FROM tabulka ORDER BY id LIMIT 3
J4cker
Profil
děkuji
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0