Autor Zpráva
matragornn
Profil *
Potřeboval bych poradit:

mám v DB s uživateli a potřebuju aby, když se registruje nový uživatel, tak se vytvořila stranka která na které by byli informace o uživateli


např.: když se zaregistruje PEPA NOVÁK Z BRNA A TEL.Č 123456789

aby se vytvořila stránka novak.htm a v ní bylo


jméno : Pepa
Přímení : Novák
Město : Brno
Mobil : 123456789


ví někdo jak na to ?? nebo bych to musel vytvořit sám?

díky za rady
Casero
Profil
a co mít skript který by vždycky vypisoval tyto udaje??
matragornn
Profil *
a jak by ten skript měl vypadat?
Casero
Profil
no ja nefím..ka to potřebuješ, ale jestli jako po přihlášení, tak by se na stránce vypsali člena kterej se přihlásil tzn. Jmeno: (tady by byl vybrán udaj z db)..atd...
matragornn
Profil *
nemyslím aby se vypisovalo kdo je přihlášenej i když to by mohl taky někdo poradit

ale když se někdo registruje tak aby ostatní registrovani si mohli prohlížet jeho údaje (třeba jako u ICQ 'user details' )
Casero
Profil
tak to je to stejný, prostě selectem dostaneš všechny udaje z te tabulky, a už je jen na tobě, jak to bude..jestli oni budou vybírat ze seznamu jmen takže formulář do kterýho se budou data načítat z mysql a po a hodnota bude to jmeno také z mysql..no a bude vést na stránku kde se zobrazí všechny udaje o tom který byl zvolen
Casero
Profil
př: vyber.php
<?
$vysledek=mysql_query("select * from tvoje_tabulka order by jmeno",$GLOBALS["link"]);
?>
<form method="post" action="udaje.php">
<select name="id" size="<?echo $poc?>">
<? while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)):?>
<option value="<?echo $zaznam["id"]?>"><?echo $zaznam["jmeno"]?>
<?
endwhile;
?>
</select>
<input type="Submit" name="odesli" value="Ukaz více info"></td>

</form>
Casero
Profil
udaje.php
$vysledek=mysql_query("select * from tvoje_tabulka where id=".$POST["id"]."",$GLOBALS["link"]);
$zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek);
?>
jmeno=<?echo $zaznam["jmeno"]?>
atd..snad už je to jasný
Joker
Profil *
matragornn:
To není vůbec žádný problém. Stačí si udělat nějakou HTML šablonu, do které se pak prostě nacucnou data z databáze
Něco jako:


(...)
<?php
$id = intval($_GET["id"]);
$sql = "SELECT * FROM uzivatel WHERE id=$id";
*query*
$zaznam = *fetch_array*
?>
<div class="vizitka">
<div id="jmeno"><?php echo($zaznam["jmeno"]." ".$zaznam["prijmeni"]); ?> </div>
<div id="mesto"><?php echo($zaznam["mesto"] ?> </div>
(...)
</div>


Akorát adresa té stránky nebude třeba web/novak.htm, ale například: web/uzivatel.php?id=5
Pokud potřebujete, aby to bylo "cool URI", asi bych doporučil to udělat stejně a využít mod_rewrite, pokud máte k dispozici.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.