Autor Zpráva
otam85
Profil
zdravim...chcem sa opytat ci je nejak defaultne obmdzene (napr. pocet riadkov) nahravanie externeho suboru *csv, t.j. predtym excel do mysql ? mam v EXCEL tabulku kde je asi 9000 riadkov a ked tento subor chcem nahrat do mysql tak mi nahra asi len okolo 800 riadkov...neviete ci to je obmedzene? alebo ako na to...dakujem za kazdu rozumnu radu...
gaminn
Profil *
V samotné databázi by nic omezené být nemělo, pokud nahráváš přes nějaké (třeba PHP) rozhraní, může být omezena doba běhu skriptu. Proto se to nenahraje celé. Ale to jenom hádám, problém jsi popsal dost špatně.
otam85
Profil
tak to skusim torsku inak...ako by si nahral udaje z excelu do mysql ? a to cez <input type="file" name="nieco"> atd... proste normalne ho vyhladam a odoslem skriptu, kt. to spracuje...dik
gaminn
Profil *
Pokud mám v PHP omezený čas výkonu jednoho skriptu, tak jedině po částech, které se do toho časového intervalu vejdou.
nightfish
Profil
popřípadě je omezena max. velikost uploadovaného souboru
upload_max_filesize (viz php.ini)
otam85
Profil
no skusal som uz vsetko mozne, a zistil som napr. ze ked mam v exceli iba 10 riadkov, tak sa mi do mysql ulozi aj tak len 8...neviem kde môze byt chyba...
nightfish
Profil
jakým konkrétně kódem to nahráváš do mysql?
otam85
Profil
nieco taketo:


include 'config.php';

$i = 0;
$fd = fopen ("./csv/$csv", "r");

while (!feof($fd)){
$line = explode (";", fgets($fd, 4096));

$Xa = AddSlashes(Chop($line[0]));
$Xb = AddSlashes(Chop($line[1]));
$Xc = AddSlashes(Chop($line[2]));
$Xd = AddSlashes(Chop($line[3]));

if ($Xd != ""){
$insert = mysql_query("INSERT INTO n_vyrobky values ('$Xa', '$Xb', '$Xc', '$Xd')");
$i++;
}
}
fclose ($fd);
otam85
Profil
no uz to funguje ako ma...musel som zrusit iba primarny kluc v DB a nastavil som tam aj cas -> set_time_limit() ...dakujem vsetkym za pomoc...cus
Kajman_
Profil *
PK bych nerušil, raději bych upravil ten insert...
values (null,'$Xa',
otam85
Profil
jasne...to bolo uz upravene od zaciatku...len uz pri mojich rôznych pokusoch som to skusal aj takto :)) ale inak to tam je...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.