| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| anonym Profil * |
#1 · Zasláno: 15. 9. 2006, 17:56:02
Potřeboval bych poradit, jaktože toto nefunguje? Nebo resp. jak mám udělat, aby fungoval výpis dat z databáze - zobrazit něco odněkud, kde něco > než něco jiného
Mám to takhle ale nefunguje to:( $time = '$cas-5'; $queryyy = "SELECT jmeno, prijmeni from xxx where online>='$time'"; $resulttt = mysql_query($queryyy); while ($onlinee = mysql_fetch_object($resulttt)) { echo "$onlinee->jmeno"; echo " $onlinee->prijmeni"; }; |
||
| Nox_lbc Profil |
#2 · Zasláno: 15. 9. 2006, 18:00:46
>> $time = '$cas-5';
bez apostrofů ... $time = $cas-5; >> $resulttt = mysql_query($queryyy); co takhle vymyslet lepší název proměnné ;-) tohle je dost prasárna >> echo "$onlinee->jmeno"; na co uvozovky ? |
||
| anonym Profil * |
#3 · Zasláno: 15. 9. 2006, 18:05:36
Názvy můžu mít jaký chci :-)) Mám, tam víc úloh pro databázi a přidávám písmenka :-) Vím, že bych nemusel, ale...
A ty uvozovky jsem zvyklej dávat všude :-)) Je to jedno, jestli napíšu o 10 znaků víc nebo míň A jinak dík, ale stále to nefunguje:( |
||
| jonge Profil |
#4 · Zasláno: 15. 9. 2006, 18:09:56
echo " $onlinee->prijmeni";
}; Nač tam ten středník? echo " $onlinee->prijmeni"; } |
||
| anonym Profil * |
#5 · Zasláno: 15. 9. 2006, 18:11:58
Ten středník je tam pro okrasu, já jsem zkoušel všechny možnosti, proto tam ten středník asi je, nejdřív tam nebyl
|
||
| anonym Profil * |
#6 · Zasláno: 15. 9. 2006, 18:14:15
jonge Tak teď jsem si všiml, že všude na konci řádku píšu ; - myslím tím za } - díky :-))
Dobrá rada, tohle nebude jenom 10 znaků :-)) |
||
| jonge Profil |
#7 · Zasláno: 15. 9. 2006, 18:21:07
Není zač, stačí se dívat :-)
|
||
| anonym Profil * |
#8 · Zasláno: 15. 9. 2006, 18:33:33
Tohle se mně stalo už podruhý :DD Já to dělám tak kvalitně, že to zkouším a zaregistroval jsem se já, ale jenom trochu, aby fungovalo přihlášení,... Samozřejmě k tomu je potřeba jenom nick a heslo, tak jsem to vyplnil, ale na jméno a příjmení jsem se vykašlal, proto se tam nic nezobrazuje :DDD No nic, stane se...
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0