Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
adam22 Profil |
#1 · Zasláno: 9. 2. 2007, 18:03:12
Můžete mi pls někdo poradit co tam na tom mám blbě??? nefunguje mi to a píše:"You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #2' at line 1"
<? $spojeni=mysql_connect("mysql.hu.cz","user","password") or die ("check spojeni"); $vysledky=mysql_query($spojeni) or die(mysql_error()); mysql_select_db("database"); $table="CREATE TABLE udaje ( id int(11) NOT NULL auto_increment, user varchar (255) not null, password varchar (255) not null, PRIMARY KEY (id), )"; $vysledky=mysql_query($table) or die(mysql_error()); $dotaz="CREATE TABLE servis( id int (11) not null auto_increment, dotazy varchar (100) not null, PRIMATY KEY (id), )"; $vysledky=mysql_query($dotaz) or die(mysql_error()); echo"database byla uspešnì vytvoøena"; ?> |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 9. 2. 2007, 18:06:42
$spojeni=mysql_connect("mysql.hu.cz","user","password") or die ("check spojeni");
$vysledky=mysql_query($spojeni) or die(mysql_error()); mysql_select_db("database"); $spojeni=mysql_connect("mysql.hu.cz","user","password") or die ("check spojeni"); mysql_select_db("database"); |
||
adam22 Profil |
#3 · Zasláno: 9. 2. 2007, 18:39:30
nn to sem zkousel ...
|
||
Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 9. 2. 2007, 18:41:22
PRIMATY KEY (id),
třeba by mohla vadit ta , uprav výpis chyb, ať jde vidět, kde je problém, např: or die("chyba 1: " . mysql_error()); |
||
adam22 Profil |
#5 · Zasláno: 9. 2. 2007, 22:56:38
píše mi to chyba 1
<? $spojeni=mysql_connect("mysql.hu.cz","user","password") or die ("check spojeni"); $vysledky=mysql_query($spojeni) or die("chyba 1"); mysql_select_db("database"); $table="CREATE TABLE udaje ( id int(11) NOT NULL auto_increment, user varchar (255) not null, password varchar (255) not null, PRIMARY KEY (id) )"; $vysledky=mysql_query($table) or die("chyba2"); $dotaz="CREATE TABLE servis( id int (11) not null auto_increment, dotazy varchar (100) not null, PRIMATY KEY (id) )"; $vysledky=mysql_query($dotaz) or die("chyba3"); echo"database byla uspešnì vytvoøena"; ?> |
||
Alphard Profil |
#6 · Zasláno: 9. 2. 2007, 23:11:45
$vysledky=mysql_query($spojeni) or die("chyba 1");
tento řádek tam nemá být, už jsem to jednou psal :-) // pripojis se k databazi $spojeni=mysql_connect("mysql.hu.cz","user","password") or die ("check spojeni"); // vyberes databazi mysql_select_db("database"); // zadavas prikazy // ... |
||
adam22 Profil |
#7 · Zasláno: 10. 2. 2007, 18:40:43
ok dik
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0