Autor Zpráva
Hava
Profil *
Ahoj potreboval bych poradit jak mam nahrat jiz udelanou databazi, kterou mam ulozenou u sebe na locallhostu na web. Kdyz stranky poustim z pocitace tak mi vse funguje a ted bych si to chtel vyzkouset na servru. Co vse tam musim nahrat a co kde zmenit?
Moc dekuji za rady.
nightfish
Profil
u sebe si databázi vyexportovat (buď v phpMyAdminovi nebo třeba pomocí mysqldump)
a na server importovat (nejspíš přes phpMyAdmina)

a taky bude většinou potřeba změnit ve tvých stránkách údaje pro připojení k databázi (server, už. jméno, heslo, jméno databáze)
hava
Profil *
No a kdyz na tom servru nemam phpmyadmin. U sebe jsem databazi udelal v phpmyadmin, to musim na sevr nahrat i phpmyadmin?
Kajman_
Profil *
Nemusíte. Můžete to tam vložit přes řádkového klienta mysql pomocí příkazu .
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.