Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tomáš Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 2. 2007, 14:47:55
Ahoj... v prvom rade chcem povedať, že v php ani sql nie som nijako dobrý, lepšie povedané som zlý. Snažím sa dať do kopi jeden script, ktorý vypíše celkový čas strávený na serveri... za predpokladu, že v DB je uložený užívateľ, čas posledného pripojenia a čas posledného odpojenia. Časove údaje sa ukládaju ako smalldatetime. Tak isto je tam aj stĺpec TotalTM do ktorého chcem zapisovať celkový čas...
vo výpise by to vyzeralo nejak takto... tomas 26 II 2007 14:07 26 II 2007 6:41 2dni, 18 hodin, 45minut KOD> $dcon = strtotime($row[5]); $con = strtotime($row[4]); $timecon = $dcon - $con; $timecon2 = $row[5] - $row[4]; Ak to zapíšem takto, výpis bude... tomas 26 II 2007 14:07 26 II 2007 6:41 -no či už použijem na výpis celkového času premennú timecon, alebo timecon2, celkový čas bude 0, alebo -1 ... otázku som položil na začiatku... ako môžem od seba odčítať tieto 2 časové údaje a získať tak celkový čas, ktorý následne zapíše program do DB + pri ďalšej zmene zaráta do DB ďalší časový úsek... Snáď je to zrozumiteľné... vopred Dix ?> |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0