Autor Zpráva
Totti
Profil *
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s připojením k db...v článku na Intervalu,katalog jako takový mě jde,ale potřeboval bych vyřešit(pro mě dost težký-sem začátečník)problem s db..v každem souboru index.php,....,... se musí upravovat připojení, je jich tam poměrně hodně a není to zrovna příjemná práce přepisovat a hledat cca 20 řádků kde se to musí přepsat... nemohl by mi někdo pomoct jak udělat aby tam byl include na soubor třeba databaze.php kde by byly přihlašovací údaje a nemusel bych furt vše hledat a přepisovat?

moc vás prosím poraďte....DĚKUJI VŠEM
djlj
Profil
Odpověděl sis sám:

include("databaze.php");
Totti
Profil *
to sem zkousel ale kdyz sem umazal pripojeni tak to ukazovalo error...
Dan Fojtík
Profil
A ukazovalo to nějaký konkrétní error?
Totti
Profil *
uz sem to vyresil..ale vsem dekuji ze na svete sou lidi kteri se snazi pomoct :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.