Autor Zpráva
DreadDeath
Profil *
Zkusil jsem udělat něco, co je v takových webových hrách (myslím vylepšování budov, ale mám takový problém, vždy když kliknu na zvýš.úroveň budovy, tak se nic nestane -> musím kliknout ještě jednou, ale pak se mi odečte dvojnásobek peněz). Nevíte co s tím??

Tady je zdroják:
<?

// ještě předtím mám údaje k přihlášení k mysql
mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD);
mysql_select_db(SQL_DBNAME);
$vysledek=mysql_query("select * from uzivatel");
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)):

$uroven=$zaznam["uroven"];
$penize=$zaznam["penez"];
function Hlavni()
{
global $uroven;
if ($uroven==1)
echo "<h1>Město - úroveň 1</h1><a href="http://csi.wz.cz/images/csi_lasvegas2.jpg"><img

src="http://csi.wz.cz/images/csi_lasvegas2_small.jpg" width="150" alt="Las Vegas - UBISOFT

(2)" /></a><br />";
elseif ($uroven==2)
echo "<h1>Město - úroveň 2</h1><a

href="http://csi.wz.cz/images/csi_lasvegas1.jpg"><img

src="http://csi.wz.cz/images/csi_lasvegas1_small.jpg" width="150" alt="Las Vegas - UBISOFT

(2)" /></a><br />";
elseif ($uroven==3)
echo "<h1>Město - úroveň 3</h1><a

href="http://csi.wz.cz/images/csi_lasvegas1.jpg"><img

src="http://csi.wz.cz/images/wall_miami01_small.jpg" width="150" alt="Las Vegas - UBISOFT

(2)" /></a><br />";
else
echo "<h1>Město ještě není vybudováno</h1>";
}

Hlavni();

echo "Máte Grošů: <b>".$penize."</b><br />";
function Mesto()
{
global $uroven;
global $penize;
if ($uroven==0 && $penize>=100)
echo "<a href="mesto.php?up=1">Založit vesnici</a>";
elseif ($uroven==1 && $penize>=500)
echo "<a href="mesto.php?up=2">Zvýšit na úroveň 2</a>";
elseif ($uroven==2 && $penize>=750)
echo "<a href="mesto.php?up=3">Zvýšit na úroveň 3</a>";
elseif ($uroven==3)
echo "Město již nelze upravovat.";
else
echo "Nemáte dostatek peněz";
}
Mesto();
?>

<?php
$podil=$zaznam["penez"]-100;
$podil2=$zaznam["penez"]-500;
$podil3=$zaznam["penez"]-750;
if ($up=="1"):
mysql_query("update uzivatel set uroven = 1, penez = $podil");
$vysledek=mysql_query("select uroven from uzivatel");
$zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);
$celkem=$zaznam["uroven"];
elseif ($up=="2"):
mysql_query("update uzivatel set uroven = 2, penez = $podil2");
$vysledek=mysql_query("select uroven from uzivatel");
$zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);
$celkem=$zaznam["uroven"];
elseif ($up=="3"):
mysql_connect(SQL_HOST, SQL_USERNAME, SQL_PASSWORD);
mysql_select_db(SQL_DBNAME);
mysql_query("update uzivatel set uroven = 3");
$vysledek=mysql_query("select uroven from uzivatel");
$zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);
$celkem=$zaznam["uroven"];
else:
echo "";
endif;
?>
<?
endwhile;
?>
tiso
Profil
1. no to je iná frajerina definovať funkcie vo while cykle, a k tomu im nepredávať žiadne parametre ale použiť global...
2. <? ?><?php ?><? ?> - to je tam len cvične?
3. používaj $_GET["up"] miesto $up
4. elseif ($up=="3") - znovu sa pripájaš k databáze...
DreadDeath
Profil *
1. no to je iná frajerina definovať funkcie vo while cykle, a k tomu im nepredávať žiadne parametre ale použiť global...
2. <? ?><?php ?><? ?> - to je tam len cvične?
3. používaj $_GET["up"] miesto $up
4. elseif ($up=="3") - znovu sa pripájaš k databáze...


Nemohl bys mi opsat celý kód, myslím, tak jak to má být dobře. Please. Dík, že ses ozval aspoň ty ;-)
DreadDeath
Profil *
Jo a to <? ?><?php ?><? ?> to tam fakt je jen cvičně :-D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0