| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Marcelo Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 5. 2007, 10:36:19
Dobrý den.
Zkouším udělat katalog stránek, tak jsem listoval v diskuzi i na googlu, ale našel jsem jen pro mě nepochopitelné řešení z DB MySQL. Dozvěděl jsem se taky, že MySQL není pro katalogy vhodné, tak se chci zeptat jakou DB pro katalog stránek použít? A neznáte nějaký vhodný hosting, který by takovouto DB používal? Děkuji za vaše názory. |
||
| llook Profil |
#2 · Zasláno: 17. 5. 2007, 10:46:15
A dozvěděl ses taky proč není MySQL vhodné? To by mě docela zajímalo, protože mě připadá docela dost vhodná.
|
||
| Marcelo Profil * |
#3 · Zasláno: 17. 5. 2007, 11:14:59
Ano dozvěděl.
Položil jsem špatně otázku. Měl jsem se zeptat na stromové uložení dat v DB a ne katalog stránek. Stromové datové struktury představují pro relační databáze poměrně těžko stravitelné sousto. Problémy vyplývají ze samotné podstaty relačního databázového modelu, který není pro ukládání tohoto typu dat příliš vhodný. Dosáhnout toho, aby byla práce s těmito strukturami efektivní, představuje nelehký úkol. Tento článek se snaží přiblížit několik přístupů k ukládání stromových dat v relační databázi. Takže jaká DB je vhodná pro uložení stromových dat v DB? |
||
| Mastodont Profil |
#4 · Zasláno: 17. 5. 2007, 11:23:36
Marcelo
No z relačních teoreticky žádná, pokud nemá speciální moduly pro hierarchická data. A to se dá čekat u těch "větších". |
||
| Mastodont Profil |
#5 · Zasláno: 17. 5. 2007, 11:25:07
Seznam stromových databází je na http://en.wikipedia.org/wiki/Hierarchical_model
|
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0