Autor Zpráva
Kiko
Profil *
nefunguje mi prihlasovanie.....vzdy ked sa chcem prihlasit tak ma to hodi na
stranku pre spatne udaje...kde bude chyba??

............................................
<?php
ob_start();

session_start();
if(isset($_POST['prihlmeno'])){
require 'db.php';
$prihlmeno = $_POST['prihlmeno'];
$heslo = md5($_POST['heslo']);
$query = MySQL_Query("SELECT * FROM `uzivatelia` WHERE `prihlmeno` =
'$prihlmeno' and `heslo` = '$heslo'") or die (mysql_error());

$Vysledek = mysql_fetch_array($query);
if(mysql_num_rows($query==1)){
$_SESSION['prihlasen'] = 1;
$_SESSION['nick'] = $Vysledek['nick'];
$_SESSION['email'] = $Vysledek['email'];
$bl="uvod.php";
header("location: $bl"); //
}else{
$bl="login1.php";
header("location: $bl");
echo "Zadal jsi špatné údaje";
}
mysql_free_result($query);
}else{
echo "Zde nic není.";
}
ob_end_flush();
?>

........................................
na ten uvod sa nikdy nedostanem
Kajman_
Profil *
if(mysql_num_rows($query)==1)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: