Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pavel Prochazka.zde.cz Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 8. 2007, 09:48:58
Zdravim doposud pouzivam tento vyber dat z databaze:
$sZobrazovaneJmenoX = MySQL_Result($dotaz_download, $a, "soubor"); chtel bych pouzit prikaz list: neco jako: list($text_otazky, $size_font, $name_font, $id_otazka, $zobrazovat, $all_hlasy, $sirka) = mysql_fetch_row($dotaz_download); ale v tom prvnim pripade mam promennou $a kde si vybiram patricny zaznam. Jak mam u te druhe varianty s listem toto specifikovat. Tim by se dotazy na databzi velice zredukovaly.... |
||
Kajman_ Profil * |
#2 · Zasláno: 10. 8. 2007, 10:04:30
Nechápu na co se ptáte, ale osobně raději používám
$radek_se_vsemi_daty=mysql_fetch_assoc($dotaz_download); a pak mám v $radek_se_vsemi_daty['soubor'] vaši informaci. A pokud chci omezení vyběru jen některých slopečků, tak to reším v selectu jejich vyjmenováním. |
||
Pavel Prochazka.zde.cz Profil * |
#3 · Zasláno: 10. 8. 2007, 10:18:56
Kajman_ chtel bych pouzit neco jako:
v lecectu mam vyjmenovane co chci vytahnout z databaze. Respektive temer celou tabulku. Pomoci datazu: $sZobrazovaneJmenoX = MySQL_Result($dotaz_download, $a, "soubor"); mohu nacitat polozku soubor, kdyz hodnotu $a budu zvisovat, tak se me bude nacitat dalsi hodnoty co jsem obdrzel z databaze. Ale nechce se me pisat toto:
radeji bych pouzil vypis pomoci list parametru:
ale jak zaridit nacinani jednotlivych radku? Kde mam specifikovet tu promennou $a u funkce: mysql_fetch_row() |
||
Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 10. 8. 2007, 10:25:49
já tě taky nechápu
ale jak zaridit nacinani jednotlivych radku? Kde mam specifikovet tu promennou $a u funkce jakou proměnnou $a? co je v ní? dej to do cyklu while (list($sS, $sSi, $sNa, $sAll) = mysql_fetch_row($dotaz_download)) |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0