| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Lukáš() Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 11. 2007, 18:51:02
Dobrý den,jelikož s MySQL začínám,moc bych uvítal pomoc od někoho zkušeného.Potřeboval bych následovné:Řekněme,že mám tabulku Odkaz.. (je jedno kterou si vyberete) a chci podle vyhledávání porovnat obsahy v tabulce.Takže řekněme že na indexu mám vyhledávací pole podle Času,Týmu,Dne, a např do pole "Dne" si nechám vyhledat jaké zápasy se hrají v neděli.A vypíše mi to například jeden řádek tabulky a bude to např tým Manchester.nechci žádnou administraci,klidně si budu ručně do kodu vkládat tyto údaje,prostě jen aby plnil účel.Moc děkuji
|
||
| Lukáš() Profil * |
#2 · Zasláno: 26. 11. 2007, 18:52:20
zapomněl jsem na to,že při zadání do pole "Neděle" by to mělo vyhledat celou řádku v atbulce jako je na odkazu,proste Neděle,(daný čas),Daný tým...apod...Děkuji
|
||
| Kcko Profil |
#3 · Zasláno: 26. 11. 2007, 19:05:20 · Upravil/a: Kcko
SELECT * FROM tabulka WHERE sloupec = $hodnota
|
||
| Lukáš() Profil * |
#4 · Zasláno: 27. 11. 2007, 11:48:59
A nemohl by mi sem někdo hodit kompletní aplikaci ?V nejjednodusim provedeni,kdyby nekdo byl tak honej...dekuji
|
||
| nightfish Profil |
#5 · Zasláno: 27. 11. 2007, 12:51:06
http://linuxsoft.cz/php
tam je tvorba aplikací přistupujících k databázi popsána celkem dobře jestli nestačí, tak tu máme téma Práce a zakázky P.S. ještě jsi nenapsat, v jakém programovacím jazyce to chceš naprogramovat, leč předpokládám PHP |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0