Autor Zpráva
Ruda
Profil
Zdary. Potřeboval bych nějak nasměrovat. Z $kategorie odkaz na kat1 kat 2 kat3 atd. Vím že by se to mělo udělat přes $pole, ale nevím kde začít. Nebo to jde i jinak . Předem dík.
Kcko
Profil
$pole = array ( "kat1", "kat2");
foreach ($pole as $hodnota)
{
echo "<a href='?page=$hodnota'>odkaz s hodnotou $kat</a>";
}

Nebo co chces?
Ruda
Profil
To bude asi vono. Já to tu teď nějak zkouším a něco pročítám.Zatím jsem z toho jalovice, ale snad se mi rosvítí. Tady je kousek scriptu

$sql = mysql_query("SELECT * FROM clanky ORDER BY id DESC LIMIT ".intval($stranka).",$po");

while($vypis = mysql_fetch_array($sql)) {
$id=$vypis["id"];
$obrazek=$vypis["obrazek"];
$titulek=$vypis["titulek"];
$text=$vypis["text"];
$datumdb = $vypis["datum"];
$datum = Date("d.n Y",$datumdb);
$kategorie=$vypis["kategorie"];
$autor=$vypis["autor"];
$kategorie= array ("ostatní", "závody", "technika");
echo "$obrazek";
echo "<a href=\"Cyklosport_SR_08_clanek.php?id=$id\"><h3>$titulek</h3></a>";

if (strlen($text) <= 500) { /*ořízne text na 500 znaků potom ...*/
echo $text;
}
else {
$text = substr($text, 0, 500+1);
$pos = strrpos($text, " ");
echo substr($text, 0, ($pos ? $pos : -1)) . "<a href=\"Cyklosport_SR_08_clanek.php?id=$id\"<strong> ... </strong> </a>";
}
echo "<span class=autor><br><br> $autor I $datum I <a href=\"Cyklosport_SR_08_kategorie.php?id\">$kategorie</a></span>";/*
Ruda
Profil
Tak nevím. Pod článkem vypisuju z databáze do jaké kategorie článek patří ostatní , technika atd. No a potřebuju z toho odkazu přejít na stránku kde jsou vypsaný všechny články z tý kategorie.
Kcko
Profil
:-)


soubor.php?id=$kategorie


v soubor.php prijmes z GETU idecko a vypises clanky patrici do dane kategorie
Ruda
Profil
a
Ruda
Profil
Tak teď jsem se do toho zamotal úplně. Hele se mnou to bude asi těžký. Já mám pro každou tu kategorii stánku zvlášť. To je asi blbost že jo. Já jsem v Phpku totální lama tak bacha :-) Takže jestli mi to ještě dneska trochu myslí. S těch třech stránek udělám jednu na kterou budu vypisovat všechny kategorie tím soubor.php (třeba vypsat_kat.php) nebo to má proběhnout všechno na tý aktuální stránce. Omlouvám se asi se ptám jako pitomec .
Ruda
Profil
To Kcko Tak si myslím že jsem s tím kousek pokročil ale pořád to nechodí .Myslíš že bys mi moh věnovat ještě pár minut? Jestli ne zlobit se nebudu, já bych na to taky asi nervy neměl :-) Kdyby se našel jinej dobrák budu jedině rád. Předem dík
Ruda
Profil
To Kcko Tak jsem to udělal. Dík moc za postrčení správným směrem. Mám tu jen ještě malou drobnost, která ale nemá vliv na funkčnost.Ty kategorie jsou v databázi s diakritikou(Ostatní,Závody) tak se logicky objeví v adrese Z%C3%A1vody. Dá se stím něco dělat a má to smysl když uvažuji v budoucnu o mod_rewrite , aby to nějak vypadalo? jestli to teda vůbec půjde :-) No zatím zůstanu na zemi se svejma znalostma :-) Ještě jednou dík.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0