| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| milbr Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 12. 2007, 20:29:10
Přeju pěkné svátky,
chtěl bych vás poprosit, níže uvedeným scriptem vypisuji data z db vše je OK do té chvíle dokud je záznam v db splňující podmínku WHERE. Nevíte prosím jak vše ošetřit pro případ že není záznam v db splňující WHERE popisy.pdf_strana = ('$pdfstrana') ?? Už mi to nějak nemyslí. Moc děkuji Milan $pdfstrana = $_GET['pdfpopisy']; $popisy_dalsi = MySQL_Query("SELECT * FROM popisy inner join product WHERE popisy.pdf_strana = ('$pdfstrana') limit 1"); { while ($info_popisy=MySQL_Fetch_Array($popisy_dalsi)): $pdfpopisy = "".$info_popisy["popis"].""; ; endwhile; }; |
||
| Jan Tvrdík Profil |
#2 · Zasláno: 28. 12. 2007, 20:35:09
nechápu moc co chceš, zkus mysql_num_row() nebo JOIN LEFT
|
||
| Mastodont Profil |
#3 · Zasláno: 28. 12. 2007, 20:39:05
if ($popisy_dalsi && mysql_num_rows($popisy_dalsi)>0) {
while ($info_popisy=MySQL_Fetch_Array($popisy_dalsi)):
...
} |
||
| milbr Profil * |
#4 · Zasláno: 28. 12. 2007, 20:56:11
Jan Tvrdík
Mastodont Moc děkuju za pomoc, stále mi to ale hlásí chybu na řádku 110 Notice: Undefined variable: pdfpopisy in C:\...................... |
||
| Alphard Profil |
#5 · Zasláno: 28. 12. 2007, 21:55:49
tu chybu jsi nějak osekal, na kterém řádku to je?
je nastavená $_GET['pdfpopisy']? |
||
| milbr Profil * |
#6 · Zasláno: 28. 12. 2007, 22:00:59
Alphard
Chyba je až na řádku s výpisem proměnné v echu $_GET['pdfpopisy'] mám nastavenou Díky |
||
| Alphard Profil |
#7 · Zasláno: 28. 12. 2007, 22:07:38 · Upravil/a: Alphard
nakopíruj to sem (včetně použitého mysql_num_row()) a zvýrazni ten řádek, kde to hlásí chybu
|
||
| milbr Profil * |
#8 · Zasláno: 28. 12. 2007, 22:27:00
<?php
$vyber = $_GET['poradi']; $pdfstrana = $_GET['pdfpopisy']; $MC = MySQL_Connect("localhost","",""); $MS = MySQL_Select_DB(""); mysql_query("SET NAMES 'cp1250'"); $data_db = MySQL_Query("SELECT * FROM product WHERE product.id = ('$vyber')"); $popisy_dalsi = MySQL_Query("SELECT * FROM popisy inner join product WHERE popisy.pdf_strana = $pdfstrana limit 1"); { if ($popisy_dalsi && mysql_num_rows($popisy_dalsi)>0) { while ($info_popisy=MySQL_Fetch_Array($popisy_dalsi)): $pdfpopisy = "".$info_popisy["popis"].""; echo " $pdfpopisy // tady mi to hlásí Notice: Undefined variable: pdfpopisy in C:\...................... " ; endwhile; }; |
||
| Alphard Profil |
#9 · Zasláno: 28. 12. 2007, 23:06:45
divné, nebo něco přehlížím, zkus tohle
if ($popisy_dalsi && mysql_num_rows($popisy_dalsi)>0) { $info_popisy=MySQL_Fetch_Array($popisy_dalsi) echo $info_popisy["popis"]; } |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0