Autor Zpráva
Baaraa
Profil
Zdravim,
probehla zmena na mem hostingu z php4 na php5 a puvodni prihlasovani k databazi mi prestalo fungovat.
Je na to nejaka moznost konverze, nebo musim pozadat o uplne novy programek na prihlasovani?

Puvodni kod:

$database_name="zakazky";
$user_rw="zak";
$passw_rw="***";
$user_r="";
$passw_r="";

function ConectMysql()
{
global $user_rw;
global $passw_rw;
global $database_name;

$result=mysql_connect("localhost",$user_rw,$passw_rw);

if($result==0)
{
echo "<BR> <B>Nelze se pripojit k SQL serveru!</B><BR>";
return 0;
}

$result=mysql_Select_DB($database_name);
if($result==0)
{
echo "<BR> <B>Nelze otevrit vybranou databazi!</B><BR>";
return 0;
}
return $result;
}

Dik za kazdou konstruktivni radu.
djlj
Profil
mi prestalo fungovat
Tak je to holt asi rozbitý. Zkus sem napsat bližší popis „přestalo fungovat“ — zapni si výpis chyb a napiš nám je sem.
Baaraa
Profil
Popis chyby:
zobrazi se prhlasovaci okno.
Zadam jmeno a heslo (spravne - kontrolovala jsem to dukladne)
dam ok
Zobrazi se zase to stejne okno - prazdne
Proste se vubec nedostanu dal.

Puvodne, kdyz to bezelo na php4 tak jsem se normalne dostala na dalsi stranky, nebo to napsalo, ze mam blbe heslo...
djlj
Profil
zapni si výpis chyb a napiš nám je sem

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: