Autor Zpráva
pito
Profil
Zdravim.Chci se zeptat jde poslat tabulku table do databaze?Nemyslim formular.
Priklad:

<form action="reg_zpracuj.php" method="post">
<table cellpadding="0" cellspacing="10" border="0">

<tr><td name="tip"><b>128</b></td></tr>

<input class="submit" type="submit" name="send" value="Souhlasím s podmínkami, a chci se zaregistrovat"/>
</table>
</form>
nightfish
Profil
no... poslat tabulku do databáze samozřejmě můžeš, otázkou je, k čemu by to bylo dobré...
Alphard
Profil
nechceš spíše odeslat, jak již naznačil nightfisg, data z ní?
formulářovým prvkům dej unikátní name a pak budou data přístupná v poli $_POST
pito
Profil
no potrebuji to na kdyz uzivatel jsi tipne na zapasy tak na v pravem menu se vypise tiket ktery potom potvrdi a odesle do db.
nightfish
Profil
tiket si můžeš uložit třeba v session
na stránku ho pak vypíšeš ze session
a když ho uživatel potvrdí, tak ho ze session načteš a uložíš do databáze
pito
Profil
hm to bude trosku pro mne slozity asi ale zkusit to muzu
pito
Profil
jak ulozim formular do session

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: