Autor Zpráva
norx
Profil *
Ahoj all, mám jenom otázečku. Mám normálně udělanej dotaz na mazání určitého id
mysql_query("DELETE FROM table WHERE id='$id'");
a potřebuji abych mohl smazat třeba 10id najednou zkoušel sjem to odělovat čárkami ale ono mi to nefungovalo tak jak to uděláte vy?
Hribik
Profil *
DELETE FROM table WHERE id='$id' or id='$id2' or id='$id3;
norx
Profil *
a nešlo by to ještě udělat takhle ted sem to našel tady na fóře ?
mysql_query("DELETE FROM table WHERE ID IN (1, 4, 5, 8)");
Mastodont
Profil
Ano, šlo.
HGD
Profil
já to řešim tak, že to mažu v cyklu, sice trošku asi zatěžuju DB, ale funguje :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: