Autor Zpráva
dejff
Profil *
Nevite nekdo o nejakem scriptu nebo zpusobu, ktery dá BAN IP (treba na 24hod),která např stáhla vice jak 100MB na mem webu? mam problem s traficem a nevim jak se toho zbavit...(.htaccess je neucinej a mam tam IP adresy co stahnou z myho 150MB webu treba i 3GB)
TSD
Budeš evidovat IP, které od tebe stahují a po každém downloadu zapíšeš do databáze IP, čas a objem stažených dat. Při každém novém zápisu smažeš všechny zápisy starší než 24h a spočítáš pro danou IP, jestli suma záznamů nepřevyšuje limit.
dejff
Profil *
No jo jenze ja potrebuju evidovat vsechno, mam takovej pocit ze to prave delaji programy, ktery proste tahaji komplet obsah stranek vcetne fora...je mozny hlidat stazeni jakyhokoliv souboru treba i kodu php?
Railbot
je mozny hlidat stazeni jakyhokoliv souboru treba i kodu php?
To by mě zajímalo jak může klient stáhnout php :)
Kajman_
Profil *
Zkusil bych nejdříve robots.txt
dejff
Profil *
To by mě zajímalo jak může klient stáhnout php :)
nemuze stahnout obsah serveru? index.php atd?
dejff
Profil *
Zkusil bych nejdříve robots.txt

jenze me se nejedna o roboty, ti me tu paseku nedelaj...nevim jak je to mozny, ale nektera IP adresa (ne jedna) mi stahnou treba 3GB, nechapu jak, kdyz muj web nema ani 200MB...a to ti robots.txt neudela :( navic ta IP se muze menit...potrebuju neco, co mi v dany okamzik zjisti ze aha IP uz stahla 100MB tak BAN....aspon bych to nemusel porad hlidat
TSD
dejff
Zkrátím to: Kód php ne.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0