Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
symat Profil |
#1 · Zasláno: 25. 5. 2008, 20:53:03 · Upravil/a: symat
Lidi už je mi to skoro hloupé se tu poslední dobou pořád ptát ale jsem začatečnik a stim to si nevim rady.
Potřebuji z databáze vypsat data (to umim) potřebuji zjistit počet vypsaných řádku. Nato jsem si neco našel ale nešlo mi to zkloubit stím mím. http://php.vrana.cz/ziskani-poctu-radek.php A nakonec takovou lahudku jsem si vymyslel :-) Jakmile zjistím počet řádkú které se vypíší. potřebuji je vydělit dvěma a vypdat do dvou sloupcu do tabulky. Snad jsem byl pochopen co potřebuji :-( zde davam kod co mám na vypsani )zatim jen do jednoho sloupce <TABLE BORDER=0 CELLPADDING=3 align=center> <CAPTION> <H3>A</H3> <?php //zaèíná PHP function chyba () { echo "Chyba: ".mysql_errno()."; popis chyby: ".mysql_error(); } include ('connect.php'); $sql = "SELECT * FROM xxxxx WHERE UCASE(cz_jmeno) LIKE 'A%' order by cz_jmeno ASC"; if ($vysledek = mysql_query("$sql")) { while ($radek = mysql_fetch_array ($vysledek)) { printf('<tr><td><a href="index.php?clanek=abeceda/vypis.php&ID_mix=%d">%s</a></td></tr>', $radek['ID_mix'], $radek['cz_jmeno']); } } ?> </TABLE> |
||
Nox Profil |
#2 · Zasláno: 25. 5. 2008, 21:04:29
Nevim přesně jak si to představuješ, ale pokud to nejde <td>hodnota1</td><td>hodnota2</td>,
tak to můžeš při vytahování naskládat do polí a vypsat až ve druhým sledu |
||
symat Profil |
#3 · Zasláno: 26. 5. 2008, 11:13:08
Nox
nene v obou sloupcích bude hodnota1 |
||
Časová prodleva: 16 dní
|
|||
symat Profil |
#4 · Zasláno: 10. 6. 2008, 23:55:13
Nox
:-( |
||
svadla Profil |
#5 · Zasláno: 11. 6. 2008, 00:04:36 · Upravil/a: svadla
zadna parada, ale fungovat by to mohlo
$i = 1; while ($radek = mysql_fetch_array ($vysledek)) { if ($i == 1) echo '<tr>'; printf('<td><a href="index.php?clanek=abeceda/vypis.php&ID_mix=%d">%s</a></td>', $radek['ID_mix'], $radek['cz_jmeno']); if ($i == 2) {echo '</tr>';$i = 0;} $i ++; } if ($i == 2) {echo '<td>toto si klidne smaz</td></tr>';$i = 0;} |
||
Časová prodleva: 13 dní
|
|||
symat Profil |
#6 · Zasláno: 23. 6. 2008, 21:59:51
svadla
nemohu to zprovoznit, nejde to |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0